30. apríla 2024

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
100%

2 thoughts on “Ján Ferenčák

  1. Pán primátor. Váš nadmerný výrub krásnych stromov v Kežmarku ako aj odmietnutie mladých ľudí, ktorí chceli urobiť ovocný sad milovnikov prírody asi nepoteší. A prisahám vám ak na mojej ulici zmizne čo i len ďalší strom, zorganizujem taký zelený prostest , až to bude vo všetkých novinách a nepomôže Vám ani pán Pellegrini. Neviem prečo chováte tak neskutočný odpor k stromom a zeleni a prečo naše námestie vyzerá ako vykachličkovana mučarien na ktorú cez leto páli slnko (hlavne že máme fontánu) ale takto to rozhodne nieje správne.

    Taktiež vaše vyjadrenie, že neviete o Tom, že by bol v Kežmarku nejaký problém s feťakmi o vás veľa svedčí. Ak ste si nevšimli feťák je tu na každom kroku a od toho sa odvíjajú aj rôzne napadnutia ba dokonca posledné roky i pár vrážd. Poprad a dokonca mesta , ktoré sú oveľa ďalej si z nás robia srandu, že ak niekto hodí kameňom do Kežmarku tak trafí buď prostitútku alebo feťák svedčí o veľa veciach. To že si (hlavne ti mladí) policajti podávajú ruky s díermi pri hoteli Štart ako aj to, že ich doslova chránia je až do očí bijúce.

    Lesopark sever znečistený, deti tam chodia fetovat. Už to nieje len Suchá hora pán primátor. Dokedy to tak bude? Kým nebudeme ako Sereď?

    Problém s rodinou Škovranovcov, o ktorom vie už celé mesto ste vyriešili tak, že ste ich presťahovali k oblasti kde sa bežne vyskytujú na cyklochodniku či už deti alebo bezbranné ženy. Neuvedomujete si že tieto už čoskoro nie deti sú veľmi agresívne a zjavne aj mentálne zaostalej. Chcete čakať kým príde k nejakej dane vražde alebo napadnutiu? Zakryvate si oči pred skutočnými problémami. Prečo? Kedy to chcete riešiť?
    Toto mesto nieje bezpečné a už vôbec nie “Eco friendly”

    Prosím vás. Rošte problém s narkomanmi a postarajte sa o to aby toto mesto bolo bezpečnejšie. Viem, že tu síce nebyvate ale ak už ste ten primátor, nestačia len sladké reči, pekne profilove fotečky. Treba aj niečo robiť 🙂

    To samozrejme ale neznamená, že vám nevďacime za štadión, kultúrne podujatia a obnovu niektorých miest v Kežmarku.

  2. Pán Ferenčák,
    Neznesie a nevypočuje si názor, kritiku, ktorá sa často ani netýka jeho osoby
    jeho názorov, ale jeho poslaniu “Byť dobrým primátorom pre Kežmarok” ”
    Je dobrý pre seba!
    Odstráni zo svojej cesty na dosiahnutie svojho cieľa,
    Každého kto mu ten cieľ prekrižuje.
    Ma neprekonateľnú pýchu
    Túžbu riadiť, bez konkurencie
    Transparentnosť už vôbec nepripadá v jeho poslaní do Úvahy
    Viac sa zviditelňuje, prezentuje, všetko vkladá
    do svojho “Výzoru”
    A ešte “Robí čo chce a nie čo mesto potrebuje” “

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *